blomma_6.png

J A G T Ä N K E R A T T något händer med oss när vi kliver över tröskeln till något annorlunda från gatan utanför. Som ett plötsligt oväntat möte. Bruset tystnar och tillvaron ter sig så mycket mjukare bland blommorna. Färgerna, alla dess former och dofter. Kanske hittar du något som känns alldeles nytt eller bara fylls med minnen från en annan plats eller någon. Kanske är det en blomstrande äng, dofterna efter ett stilla sommarregn eller mötet en morgon vid en knastrande grusväg. Vi vill inspirera dig - bara av att befinna dig alldeles i mitten av vår blomstervärld.

 
 

Bröllop

Festernas fest.  Ett kärlekskalas. Er sagolika dag. Vi binder alla era drömmar i buketten. Och såklart även i all slags blomster som ramar in er stora dag. Möt oss på plats i ateljén så spinner vi vidare i just det ni önskar.

 

Högtid och kalas

Du vet väl att allt är värt att fira! Livet är fullt av möjligheter att stanna upp i något extra härligt, oavsett om det är det allra minsta eller världens största kalas. För oss är alltsammans lika inspirerande och vi drömmer om att sätta glans på din dag!

 

Begravning

Vid ett avsked lovar vi att lyssna. Vi kommer spara på varje ord av de minnen du håller allra närmast hjärtat. En älsklingsfärg, det någon tyckte allra mest om och stunderna ni delade. Allt detta binder vi tillsammans med blommorna.

 

Ateljén

Vi delar gärna vår blomstrande värld med dig. Vi tror på möten mellan människor och skräddarsyr gärna en workshop för dig. Kanske vill du ordna en möhippa i blommornas språk, låta ditt företag inspireras eller samla dina vänner kring en stund av inspiration bland blommor och blad. Tveka inte att kontakta oss, vi har tusen idéer på vänt.

 

Blomsterprenumeration

Vi älskar att vår blomsterprenumeration är som en påminnelse av det som är vackert. Varje vecka, en gång i månaden eller när du själv önskar. En bukett som följer säsong, årstid och alltid med känslan av vår lilla värld av blommor. Direkt hem till din egen dörr. Som en present till dig själv. Eller varför inte till någon annans dörr, som den finaste evighetspresenten!